May 31

Wie wil nog steeds gewicht in 2 weken voor bepaalde geplande activiteiten te verliezen, zoals de vakantie van één of twee kilo, kan dit doel met bepaalde oefeningen te bereiken. De work-outs moeten worden afgestemd op de individuele training status, waardoor het gewichtsverlies voorzichtig wordt gedaan.


Afvallen - voor 2 weken met effectieve oefeningen stimuleren vetstofwisseling


Oefeningen kunnen verwijderen vergemakkelijken.Wat je nodig hebt:

 • Hoelahoep
 • Pezziball
 • Fitness mat
 • Gewichtsmanschetten
 • Springtouw

Afvallen - oorzaak gewichtsverlies op de korte termijn

Degenen die willen het gewicht van bepaalde doelstellingen te verminderen binnen een bepaalde tijd kan snel afnemen met atletische oefeningen, en een lichte verandering in dieet.

 • In principe om de verwijdering te vergemakkelijken, moet u bijzondere aandacht besteden bij het kiezen van het voedsel dat u de inname van vet te verminderen. Op deze manier kan de bestaande pads niet vergroten, maar u kunt het gewicht te verminderen binnen 2 weken door bijzondere aandacht besteden aan de eiwitinname.
 • Hierdoor wordt de spiermassa van de aminozuren in het proteïne-bevattende voedingsmiddelen groeit, terwijl u parallel verliezen lichaamsvet omdat je geen extra vet en energieverbruik door meer spiermassa nemen groter in het dagelijks leven.
 • Tenzij u volledig in overeenstemming oefeningen die de spiergroei te dienen, terwijl het uitvoeren van motiverende conditietraining in andere trainingsdagen, kunt u dus navenant sneller je gewicht te verminderen door het combineren.

In 2 weken veel lichaamsvet te verliezen - de oefeningen

Om specifiek gewicht te verliezen om zowel de spierontwikkeling met krachtoefeningen en de duursporten, dient u afwisselend de volgende oefeningen per dag gedurende 2 weken.

 • Laat met behulp van een Hula hooping voor 25 minuten per dag rondom de heupen. Geactiveerde spiergroepen onder de armen, benen en vooral de buik kern spieren, zodat je veel vet te verbranden. Je moet ervoor zorgen dat u beide kanten van de banden tijdens deze vetverbranding oefening draaien, want zoals u extra coördinatie krijgen.
 • Zelfs met 30 minuten hoppen de springtouw, kunt u de gerichte vetverbranding modus te bereiken. Als u meer wilt vet te verliezen in 2 weken, moet u verhoging van het gewicht manchetten bij de enkels van de weerstand, zodat je gebruiken bij elke sprong niet alleen uw lichaamsgewicht als weerstand, maar geef het extra gewicht van deze sprong oefening meer gewicht en intensiteit.
 • De lokale versterking van het middendeel van het lichaam moet spiertonus naast de vetverlies. Op dezelfde manier kunt u een gerichte training van de buikspieren door te voeren om te gaan liggen op uw fitness mat en armen gepositioneerd vlak naast je lichaam. Klem de Pezziball tussen de kuiten of enkels en til op en neer deze voor ongeveer tien minuten. Laat draai de lichte bal in beide richtingen in de lucht, zodat je buikspieren volledig worden geactiveerd. De gelijktijdige verhoging van het bovenlichaam zorgt ervoor dat u activeert alle buikspieren voor een complete workout en meer vet verbranden als gevolg van spieropbouw wordt bevorderd en de oefening is nog effectiever.

Afvallen - het keerpunt

 • Om met succes gewicht te verliezen, moet je kijken naar uw overgewicht vanuit een ander perspectief. Als een appartement, waar te veel dingen hebben opgebouwd, evenals uw lichaam wordt overladen met onnodige ballast.
 • Je moet het nu duidelijk maken dat je een meer moderne, meer duidelijk gestructureerd "appartement". Je lichaam is namelijk uw huis omdat je lichaam is het huis van je ziel en alleen in een aangename, goede nette appartement om uw ziel zich thuis voelt.
 • Doe dan het keerpunt van uw leven tot nu toe, niet alleen intern, maar ook extern veroorzaakte.

Maak uw dieet dienovereenkomstig te gemakkelijk, dus je kunt afvallen in 2 weken gerichte veel vet in combinatie met de extra cardio en kracht oefeningen, terwijl parallel uw spieren verbetert.

Ook helpt enorm in het verliezen van gewicht

 • Niet alleen roeren tot een dieet soep en wacht hier in voor de tv om u kijken als Claudia Schiffer binnen 2 weken!
 • Afvallen is zoiets als een leven project, zelfs als het je eerste keer doel om zoveel mogelijk in 2 weken te verwijderen. Zeker weten dat je het jojo-effect. Na 2 weken kunt terugvallen en neemt twee keer zo veel over hoe u hebt genomen.
 • In plaats daarvan, ga deze keer anders. Vang de beste op een weekend met het gewichtsverlies. Visualiseer vanaf het begin van het leven van uw gewenste doelen te veranderen: een nieuwe leefomgeving, een nieuwe look en een nieuw lichaam - totaal clearing wordt aangekondigd.
 • De grootste vijand is de snoep kast. Hij zal niet meer bestaan ​​als nu. Geef uw leveringen of gooi het in de vuilnisbak. Sweet is ongezond en mesten. Point. Kinderen en man zijn geen excuus. Als iemand iets zoets wil, hij moet gaan kopen.
 • Je hoeft alleen te veel bewegen. Luister naar je geliefde lege cd en brengen de juiste stemming. Toben zelf hetzij op een stepper, een fiets voor het huis of op de denkbeeldige dansvloer minstens een uur per dag uit. Als je niet van zulke dingen, koop een Speedball en dozen u minstens een uur per dag in de 2 weken.
 • Kook voor jezelf om niet meer dan één gerecht per maaltijd te eten en te luisteren naar deze op. Geen dessert, geen chips. Eet in plaats van fruit, water en ongezoete thee. Als u kwellen hunkeren naar voedsel, bewerken van uw speedball.
 • Voldoening vinden in andere gebieden. Ga dansen op de 2e weekend of neem een ​​foto tour door de stad. Beweging is de Alfa en Omega! Pick werkgelegenheid onmiddellijk als je honger hebt.

Met uitzondering van een ziekte Obesitas is een gevolg van teveel calorieën en een lame metabolisme door gebrek aan beweging. Daarom, niet om jezelf eens liggen. Eet minder en kijk voor beweging op welke manier dan ook. Dansen, Schoonmaken, steppers gymnastiek, aerobics, Boxbirnentraining, geslacht, fietsen, zwemmen - elke activiteit moet je overwinnen als je echt wilt om gewicht te verliezen in 2 weken. Hoe meer je beweegt, hoe sneller je opstijgen!

Andere auteur: Christine Hill

Tags: sport, gewicht te verliezen, vet, oefening, weken, geschiktheid

Gerelateerde Artikelen aan Afvallen - voor 2 weken met effectieve oefeningen stimuleren vetstofwisseling

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden