May 30

De geschiedenis van de afzuigkap begon in de jaren '40 in de Verenigde Staten. Als een "magische long" betekent, de motorkap was een revolutie in de keuken. Vandaag is er een aftrek in de meeste keukens is vanzelfsprekend. Inmiddels zijn er ook vele verschillende modellen en varianten dat de keuze moeilijk. Met een paar tips over wat te zoeken bij de aankoop, de beslissing keuze makkelijker.


Aftrek voor de keuken - zodat u de juiste model te vinden


Moderne keukens bijna allemaal een aftrek.Verschillende technieken hood

U kunt kiezen tussen drie verschillende druktechnieken: Er zijn de zogenaamde circulerende lucht, de uitlaat en de hybride technologie.

 • In recirculatie kappen, wordt de aangezogen lucht gereinigd door een filter en vervolgens terug in de kamer. Hier, moet je er rekening mee dat moet op regelmatige tijdstippen van de geur filter worden veranderd. Positief, echter, is dat noch warme lucht uit het huis, nog koud binnendringen. Geschikte Dit model is daarom in het bijzonder voor passieve en energiezuinige gebouwen.
 • Afzuigkappen brengen de kookdampen naar buiten en moet worden geplaatst naast een buitenmuur of daarmee. Een nadeel van deze techniek is het verlies van warmte die wordt veroorzaakt door de terugtrekking in de open. Echter, hoeft u geen extra filter nodig.
 • Zogenaamde hybride kappen combineren beide technieken. Zo kunt u de zomer Ablufttechnik gebruiken, in de winter, wanneer er geen warmte kan ontsnappen, kan worden gewijzigd om de luchtrecirculatie variant.

Een model overzicht van de verschillende trigger-varianten

Naast een aantal fundamentele dingen, zoals aftrek techniek en prestaties, kunt u ook kiezen uit een verscheidenheid van de verschillende versies.

 • Als u een vrijstaande kookeiland, moet u kiezen voor de zogenaamde eiland kap. Dit is bevestigd vrij boven de kookplaat op het plafond opgehangen.
 • Mocht u liever een variant die onopvallend geïntegreerd in de keuken dat Flachschirmhaube is de juiste keuze. Dit model wordt onder een wand gemonteerde en kan telescopisch worden uitgetrokken. Indien het bewijs niet vereist is, wordt verborgen achter een scherm.
 • Net als de Flachschirmhaube werkt ook de basiskap. Het wordt op de muur gemonteerd is ook onder een muur kast of als alternatief vrij, maar is stijf.
 • Als u wilt om de ruimte te gebruiken tussen twee bovenkasten voelen dat Zwischenbauhaube goed geschikt is. Het is geïntegreerd in de keuken van een klep voor de kap is gemonteerd. Vaak kunnen worden gekozen om de rest van het keukenmeubel voorpand.
 • Voor wie houdt van een klassiek ontwerp, de muur kap is ideaal. Hij is bevestigd aan de wand en wordt gekenmerkt door een roestvast stalen as. Onderliggende dit is het luchtkanaal.
 • Zeer chique en praktisch is het plafond lift kap. Als dit niet nodig is, kan het worden gebruikt als verlichtingselement. Indien nodig is het mogelijk om de kap te verlengen door op een knop of afstandsbediening om de gewenste hoogte. Het is het model dat moet worden geselecteerd wanneer de nadruk op ontwerp en functionaliteit is geplaatst.

Om de trigger plannen voor uw keuken

Voordat u een nieuwe kap te kopen voor de keuken, moet je los van de vorm en het model, maken enkele fundamentele gedachten en na te denken.

 1. Check out de eerste stap uw keuken precies op de juiste plaats voor de kap vinden. Vooral met een nieuwe planning hoef je niet te binden aan de geïdentificeerde voorwaarden, maar kan niet de geschikte plaats voor de terugtrekking te kiezen.
 2. Zorg ervoor dat bij de planning dat zo weinig ellebogen, dunne buizen of lange lijnen zijn vereist. Als bogen niet kan worden vermeden, er zeker van zijn dat er geen scherpe knikken. Al deze punten kan later leiden tot het gebruik van een verhoogde ruis. Bovendien wordt het beheer van de kap verlaagd.
 3. Bepaal welke zetmeel van het type grootte hebben. Daartoe is er een formule: optimale dikte kabel = Keuken grootte in m³ x 6-12 lucht per uur. Dus als je een 6 mx 3,20 m grote keuken met een plafondhoogte van 2,50 m, is er een keuken grootte van 48 m³. Voor een 6-voudige lucht verandering zou de 288 m³ per uur en een 12-voudige verandering van lucht 576 m³ per uur. De persleiding moet daarom tussen deze waarden liggen, in plaats van ze moeten iets toevoegen aan deze waarde, zo moet verminderen.
 4. Belangrijk in de kap is ook de bijbehorende persleiding. Oriënteren op de straal van de luchtuitlaat van uw kap. De doorsnede mag niet minder dan 12 cm om een ​​goede opname te garanderen.

Nadat u al deze planning aspecten hebben overwogen nu ook een geschikt model voor uw keuken te kijken.

Tags: Wonen, Keuken, kookplaat, afzuigkap, koken, Afzuigkappen

Gerelateerde Artikelen aan Aftrek voor de keuken - zodat u de juiste model te vinden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden