May 30
Afspelen of omzetten AAC-bestanden - dus het zal werken
01:42

 • Maak MP3 CD - hoe het werkt
 • MP3 achteruit spelen met VLC - zo werkt veel ...
 • Belasting muziek op een USB-stick
 • Zet iTunes bestanden naar mp3 - dus slaagt's
 • Zo kunt u MP3-bestanden en ID3 creëren ...
 • Speel met Windows Media Player AAX formaten
 • Hoe verander ik het type muziek bestand? - Dat is hoe het heeft gedaan ...
 • .m4a spelen - dus het zal werken
 • YouTube - nummers omzetten naar MP3


Video van Benjamin Elting1: 42

Als u muziekbestanden in AAC-formaat op uw computer, kunt u niet spelen net als vaak. Voor Windows Media Player, bijvoorbeeld twee extra programma nodig. Daarnaast doen veel spelers niet ondersteunen, zoals MP3-spelers indeling. Vind hier door die gratis programma's die u kunt AAC-bestanden af ​​te spelen, en hoe u uw optionele weergave AAC-bestanden kan omzetten in de ruimtebesparende mp3

Meer video's op het onderwerp

 • 02:03

  Zet VLC Media File in MP3
 • 01:14

  Maak in iTunes AAC versies - zodat u uw muziek om te zetten
 • 02:13

  Zet CDA naar MP3 - u de bestandsindeling wijzigen


AAC staat voor "Advanced Audio Coding" en is een audio-indeling die lossless muziekbestanden kunt opslaan. Bestanden in AAC-formaat standaard gebruikt op computers en apparaten van Apple, evenals de Music Store van RealNetworks. Echter, niet alle gangbare programma's en technische apparaten ondersteunen dit formaat, zodat het zou kunnen leiden tot problemen met het afspelen. Om te werken rond of oplossen van deze, u ofwel moeten een geschikt programma te downloaden voor het spelen of bijvoorbeeld naar het AAC-formaat om te zetten in een MP3-bestand.

Software om AAC-bestanden af ​​te spelen

Om muziekbestanden in AAC-formaat, heb je verschillende keuzes.

 1. U kunt gebruik maken van de standaard software van Apple iTunes. Het programma is gratis en kan alle populaire audio- en videoformaten te spelen. Je hebt ook, onder andere, de toegang tot de Apple Store of kan automatisch afspeellijsten maken.
 2. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de Windows Media Player. Hiervoor moet je maar twee extra programma's. Dit zou aan de ene kant de "Orban AAC plug-in" voor het afspelen en in de tweede plaats de extensie "WMPTag Ondersteuning Extender" om de bestanden toe te voegen aan de mediabibliotheek kan. Download en installeer alleen de Orban plug-in en vervolgens de WMPTag extensie.
 3. Een andere zeer eenvoudige manier is dat je de gratis software VLC Media Player te downloaden en te installeren. De freeware kan alle belangrijke audio- en videoformaten, waaronder AAC spelen. Daarnaast is de VLC Media Player heeft veel verschillende filters waarmee u de weergave naar wens aan te passen.

Zet AAC-bestanden naar MP3

Als alternatief kunt u AAC-bestanden converteren in het MP3-formaat. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar kunnen de muziekbestanden af ​​te spelen in vrijwel alle programma's en ook bestanden gemakkelijk overbrengen naar andere apparaten, zoals een MP3-speler. De eenvoudigste manier om de vrije Gratis M4a omzetten naar MP3 Converter.

 1. Download U kunt aan de slag het programma naar beneden.
 2. Zodra de download is voltooid, opent u het en sla het bestand met een dubbele klik.
 3. Na een succesvolle installatie, start het programma. Om nieuwe bestanden toe te voegen, kunt u gewoon sleept u de bestanden met behulp van slepen en neerzetten van een Windows Verkenner-venster in het programma.
 4. Of klik in het startgebied van het programma op de linksboven in de werkbalk op de knop "Bestand toevoegen". Het opent een klein venster waarin u de relevante ACC bestand moet selecteren. Dus ga naar de map waar het AAC-bestand is en markeer ze. U kunt daarbij kiezen meerdere bestanden tegelijkertijd. Houd tijdens het selecteren met de linker muisknop de CTRL-toets. Zodra u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op "Open".
 5. De bestanden worden toegevoegd om te zetten in het midden van het programma. Selecteer vervolgens onderaan rechts als de output formaat "MP3" uit. Als u "Settings" klik op de knop, kunt u ook geavanceerde output-instellingen zoals de kwaliteit te geven.
 6. Vervolgens moet u de output map te selecteren. Klik om linksonder hetzij op "Input Folder" om de bestanden op te slaan in dezelfde map, de locatie van de AAC-bestanden, of selecteer "Definieer map" naar een andere map op te geven. Als je de tweede optie gekozen, past de output map door te klikken rechtermuisknop op het pictogram map en selecteert u de gewenste map.
 7. Nadat u de locatie hebt geselecteerd, kunt u beginnen met het omzetten. Klik op de rechterbovenhoek op "Convert". Afhankelijk van het aantal en de grootte van AAC-bestanden, kan het proces enkele minuten duren.

Tags: software, consumentenelektronica, Computer, muziek, mp3, converteren, audio

Gerelateerde Artikelen aan Afspelen of omzetten AAC-bestanden - dus het zal werken

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden