May 30
Adobe beeldbewerking - doen buik weg
01:18

 • Verpixeln gezicht in de foto - hoe het werkt in foto's ...
 • In Photoshop Snijd een cirkel - hoe het werkt
 • Distort graphics met GIMP
 • Maak beelden scherper - onscherpe foto m ...
 • Photoshop CS 6 - de eerste stappen
 • Het creëren van het knippen van weg in Photoshop - dus ga ...
 • Punten van licht in Photoshop - zoals s slagen ...
 • Voeg Photoshop twee beelden bovenop - s ...
 • Foto-Dimensions - standaard formaat van 10x15 met Photo ...


Video van Peter Oliver Greza1: 18

Vooral in de zomer geschrokken ene of de andere van zijn portretten. In bikini of korte broek, de eigen buik presenteert soms niet erg goed gevormd, zoals je zou verwachten. Met een korte beeldverwerking is een tekortkoming kan zo snel op te lossen. Deze gids laat zien hoe met behulp van Adobe de buik wordt gemaakt uit.

Meer video's op het onderwerp

 • 03:16

  Maak watermerken met Photoshop - Instructies
 • 02:09

  Photoshop - Slijpen met behulp van de high-pass filter
 • 02:11

  Foto Daling - schaal met Photoshop


Wat je nodig hebt:

 • Adobe Photoshop
 • 1 foto bestand van een persoon met probleemgebieden

Iedereen weet dat de foto's in tabloid tijdschriften waar de super slanke modellen worden gepresenteerd. Ondertussen weet iedereen dat deze vrouwen nu en dan hebben kleine oneffenheden, die dan uit het beeld worden gespoten met behulp van beeldbewerkingssoftware. Een twee klikken op het scherm en de buik is verdwenen. Het beeldbewerkingsprogramma Photoshop van Adobe maakt in een paar stappen voor beginners om hun eigen portret foto's te verfraaien in een handomdraai. Niet alleen de buik kan geldboete te verlagen met Adobe en andere probleemgebieden smelten binnen enkele seconden daar.

Als u uw foto's met Adobe beeldbewerking retoucheren

 1. Ga naar de menubalk en klik op Bestand, op "open" de map met behulp van de foto te kijken op je computer. Gebruik de linkermuisknop uw foto en klik op het tweemaal. Uw foto wordt geopend op uw bureaublad. Voor een betere handling, sleep de afbeelding naar het centrum. (Klik op de afbeelding met de linker muisknop ingedrukt. Tegelijkertijd zet de afbeelding.)
 2. Dupliceer je afbeelding in een nieuwe laag door op uw niveau met de rechter muisknop te klikken op de rechterkant van het scherm. Ga naar "Duplicate Layer" op.
 3. U ontvangt een bericht, "Laag dupliceren" te zien. Bevestig dit. Ze zijn nu bezig met de nieuwe laag op. Een nieuw niveau heeft het voordeel dat u kunt vergelijken uw oorspronkelijke afbeelding met uw nieuwe bewerkte versie.
 4. Selecteer het menu veld "Filter" uit.
 5. Klik hier "distortion field". Het verder bewerken mogelijkheden open, onder andere, "buigen" en "vloeibaar". Selecteer eerst "buigen" om een ​​eerste retoucheren van uw taille omtrek te maken.
 6. Je afbeelding van een raster wordt weergegeven met een rechte lijn in het venster. Selecteer "Repeat Edge Pixels" onder "Undefined Areas" het punt. Nu kun je de bovenste lijn vervormen gebruiken in het raster volgens uw wensen. Een voorbeeld met de hieronder getoonde veranderingen.
 7. Bent u tevreden met uw resultaat, bevestig met "OK".
 8. Zelfs de geretoucheerde buik is niet perfect. Deukjes en subtiliteiten moeten nu verdwijnen. Om dit te doen, opnieuw op de menubalk "Filter", selecteer "Vervormen" en open het item "vloeibaar".
 9. Uw afbeelding zal automatisch worden vergroot en een ronde cirkel zal nu dienen als een instrument. Deze cirkel kan worden in de juiste bewerking bar in het beeldbewerkingsprogramma, in- of uitzoomen op uw wensen.
 10. U kunt uw gereedschap nu gebruiken heerlijk vervormen de buik en eventueel verder. Volledig gegaan make. Maar je moet oppassen dat je geen andere lichaamsdelen vervormen met ongunstig te zijn. Gevoeligheid is hier vereist.

Probeer het hele ding met uw Adobe beeldbewerking in andere delen van het lichaam om een ​​perfect lichaam te krijgen.

Tags: software, beeldbewerking, buik, Photoshop grafisch programma

Gerelateerde Artikelen aan Adobe beeldbewerking - doen buik weg

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden