May 31

Vooral voetballers vaak last van een stam van de adductoren. Indien deze schending van spier niet goed behandeld wordt, bereikt snel een chronische pijn, waarbij de belastbaarheid van de spier vermindert. Wat helpt adductor strain, kan hier worden gevonden.


Adductor stam - wat helpt?


Massage kan helpen met een lies stam.Wat helpt een lies stam

  • Zoals bekend is de adductor spieren, die in de binnenkant van de dijen liggen, deze spieren verantwoordelijk voor het instellen van de gespreide benen. Vooral in de sport, zoals voetbal of atletiek (horden lopen) is het risico van schade aan deze spiergroep is extreem hoog.
  • Het is belangrijk de adductor strain consequent genezen. Immers, als de spieren niet worden gespaard, totdat de verstuiking is genezen, dreigen met een chronische en re-letsel van het spierweefsel, die op de lange termijn prestaties vermindert.
  • Acute pijn kan goed vechten met koud of koel packs doorweekt met koud water doek hulp door de eerste pijn weg. Cold helpt ook om ontsteking in het weefsel te voorkomen.
  • Homeopathische middelen zoals arnica kan versnellen genezing tijd, kan dit direct na het letsel nemen zijn.
  • Pijnstillers verlichten de pijn en het helpen herstellen van de mobiliteit terug. Paracetamol of ibuprofen helpt doorstaan ​​de dagelijkse pijn. Wat u moet vermijden is een oefening in pijnstillers, omdat dit dreigt overbelasting.
  • Warmtetoepassingen betere bloedtoevoer naar het spierweefsel en helpen om de druk snel te harden.
  • Fysiotherapie en lichte massage kan aanzienlijk versnellen genezing van adductor stam, kan tapes spierfunctie ondersteunen en pijn te verlichten.
  • Na een adductor stam, moet u uw oefening langzaam te beginnen, voert u onder geen enkele omstandigheid te snel op volle snelheid en zorgvuldig te installeren warm-up en rekoefeningen om verdere adductor stam te voorkomen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Adductor stam - wat helpt?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden