May 30

Viber is een goed alternatief voor WhatsApp en kan worden geïnstalleerd niet alleen op de telefoon, maar ook op de computer. Alleen wanneer u de Messenger te gebruiken op uw telefoon, kunt u de app voor de PC te activeren.


Activeer Viber - gebruiken de boodschapper


Viber werkt op veel apparaten.Gebruik Viber op uw smartphone

De Boodschapper app Viber kunt op uw telefoon worden geïnstalleerd in een korte tijd. Dit is ook een voorwaarde dat u wilt de boodschapper gebruiken om uw computer. De app is te vinden in uw respectievelijke app store en na de installatie Viber is op je homescreen. Heeft u de app geïnstalleerd op uw smartphone, zodat u de software voor de computer kan krijgen. Om te activeren u uw telefoon nodig, want deze activeringscode zal worden verzonden. Een parallel gebruik van de smartphone app en computersoftware is mogelijk zonder enige problemen.

Activeer de Messenger op de computer

  1. Download de nieuwste versie van Viber gedownload van het internet.
  2. Sla het .exe-bestand op uw harde schijf en voer het uit.
  3. Volg de instructies in de installatiewizard en voltooi de installatie van Viber succes.
  4. Na de installatie start de configuratie. Om de software die u nodig hebt geactiveerd (waarop de app is) Voer uw mobiele nummer.
  5. Binnen enkele seconden ontvangt u een activeringscode ontvangen. Voer dit in de configuratie van Viber.

Nu kunt u starten en gebruiken Viber. Uw contacten die u hebt gemaakt in de Messenger app, kunt u op uw computer. Voor oproepen die u natuurlijk een headset of luidsprekers en microfoon als een alternatief nodig. U ontvangt een oproep, dus je zal het op de smartphone scherm en ook op de computer worden weergegeven. Op welk apparaat je pick-up de oproep, is geheel aan jou. Zelfs zonder de benodigde hardware, kunt u de boodschapper te gebruiken als een chat-programma, en te communiceren met je contacten in real time. De video alleen bellen werkt van pc naar pc en niet van uw computer naar uw smartphone. Andere beperkingen zijn niet in Viber.

Tags: software, smartphone, Messenger, Viber, Activate, activeringscode

Gerelateerde Artikelen aan Activeer Viber - gebruiken de boodschapper

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden