May 31

Als u een oudere auto te hebben, kan het zijn van een klassieke auto. Het is misschien de moeite waard om uw verzekeringsmaatschappij om erover te praten.


Aangeven als Youngtimer auto verzekering - hoe het werkt


Vintage of klassieke auto's, dat is de vraag. © Rudolpho_Duba / PixelioControleer of de auto is een klassieke auto's

Een auto is alleen bedoeld als vintage als het minstens 30 jaar oud, een klassieke auto's moet minstens 20 jaar hebben onder hun riemen. Als uw auto die leeftijd heeft bereikt, controleer dan of deze voorwaarden is voldaan:

 • Dus de auto kan worden aangemerkt als klassieke auto's in de verzekeringssector, moet worden gevestigd in een overwegend goede staat en grotendeels originele staat.
 • De auto mag niet worden gebruikt als een enkel voertuig normaal, dus het moet nog worden goedgekeurd op een ander voertuig dat u of uw partner of je niet een auto hebt, kunt u ook privé gebruiken. De jaarlijkse kilometrage van de jonge-timer is slechts 8000 kilometer hoogste bedrag in uitzonderingen soms 10.000 km.
 • Om te zorgen dat uw verzekering speelt mee, zou de auto in een afsluitbare schuur of garage alleen als het niet wordt gebruikt. Ook moet worden aangemeld en je bent alleen privé gebruikt.
 • Als uw auto aan deze vereisten voldoet, moet u contact op met uw verzekeringsmaatschappij of ze bieden een Youngtimer tarief.

U moet zich bewust zijn van de met betrekking tot de verzekering

 • Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij, als er een Youngtimer tarief. Vraag hen om ons een schriftelijk aanbod.
 • U wordt gebeld door andere verzekeringsvoorwaarden.
 • Youngtimer verzekeringen verschillen aanzienlijk, in sommige bedrijven, kunt u alleen verzekeren auto's klassieke auto's die een rode 07-ner-nummer hebben, maar je mag alleen bepaalde ritten uit te voeren. Ook met betrekking tot de leeftijd waarop de auto kan worden verzekerd als klassieke auto's, zijn er verschillen. In uitzonderlijke gevallen kan het soms 15 jaar, sommige verzekeringsmaatschappijen verzekeren pas vanaf 25 jaar in het tarief.
 • Controleer of zelfs als er voorwaarden met betrekking tot de minimum leeftijd van de bestuurder.
 • De prestaties kunnen sterk verschillen. Sommige verzekeringsmaatschappijen die u kunt nemen verzekering alleen als u een taxatierapport te onderwijzen.

Om het tarief te krijgen

 • Als uw verzekeringsmaatschappij biedt een Youngtimer tarief die bij u past, kunt u meteen overschakelen op de regel in deze. Gewoon vragen voor een toepassing. Als regel helpt een werknemer van de verzekering, deze correct ingevuld.
 • Als uw verzekeringsmaatschappij hebben geen geschikte deal, kunt u overschakelen alleen aan de gebruikelijke voorwaarden, wat betekent dat je moet een nieuwe verzekering te kiezen, te controleren met dit als u uw auto daar kan verzekeren. Kondigen het huidige contract voor de volgende mogelijke datum (meestal het einde van het jaar). Vul een nieuw contract met het bedrijf dat u hebt geselecteerd.

Merk op dat u kunt uw auto parkeren is niet meer onbeperkt, als het verzekerd is als klassieke auto's, moet u zich houden aan de garage plicht Alleen bepaalde personen de auto rijden (minimum) en moet ook niet de overeengekomen jaarkilometrage worden overschreden.

Tags: auto, verzekeringen, persoonlijke, tweede auto

Gerelateerde Artikelen aan Aangeven als Youngtimer auto verzekering - hoe het werkt

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden