May 30

Je moet voor Gruselparty snel een griezelige Halloween kostuum? Zeker je kunt vinden in uw huishouden bijpassende accessoires om een ​​goedkope vermomming zelf te maken. Met make-up zet je de finishing touch.


7 Ideeën met afschuw Garantie - Halloween kostuums zelf maken


Met de make-up Halloween kostuum is perfect. © Gert_Schmidinger / PixelioVampier of zombie

Met een zwart T-shirt en een zwarte leggings heb je de basisstructuur van de kuip. Als cape kan een licht zwart plafond dienen. In het haartype poeder, zodat u kunt zien stoffig uit. Perfect is de vampier met de juiste schminken. Gebruik voor het vullen van zeer lichte make-up. Draag met een lippenstift een donkere rode lijn onder de ogen en vernietigen het. Dus je hebt bloeddoorlopen ogen. Met een zwarte wenkbrauw potlood om grote zwarte wenkbrauwen en lippen te schilderen. Tenslotte worden twee witte vampierhoektanden getekend op de onderlip. Aan de rand van de lippen een paar rode druppels bloed kan lekken. Verf ze met een rode lippenstift.

Pompoen kostuum maken zich

De bovenstaande zijn hier gevestigd een oranje top en een groene legging of broek. Verf de top met textielverf een aantal verticale strepen die omhoog en omlaag taps. In het haar wat bladeren komen van groen crêpepapier. Het gezicht verf in oranje en maken het de manier waarop je zou een pompoen snijden. De weggesneden delen verf dit wit. Dus kijk naar de ogen, bijvoorbeeld, als een driehoek uit de mond en heeft een zigzagpatroon.

Spirit of Ghost

Met een oud laken je een grote verscheidenheid van Halloween kostuums zelf maken. Voor een geest vouw deze en snijd een gat voor het hoofd binnen. Met een dikke zwarte stift je schildert of vellen van de kinderen met griezelige elementen. Met een rode pen kunt u druppels bloed of een snee te tekenen. In het haartype poeder zodat het lijkt stoffig. Het gezicht dat je gegrond met witte make-up. Verf zwarte oogkassen. De lippen trekken een donkergrijze schaduw over het gezicht. Dan krijg witte tanden die je omringen met onregelmatige zwarte.

Halloween kostuums als een schedel of skelet

Kleden zelf ofwel alle wit of zwart. De schaal moet lang worden mouwen. Verf het in wit of zwart contrasterende kleur een skelet. U kunt ook gebruik maken van een laken. Naai een baggy jas. Voor het gezicht Tinker maskers gemaakt van schuimrubber of een papieren bord. Snijd een figuur in de vorm van de schedel en de gaten voor de ogen en de neus. Verf je masker griezelig met oogkassen en scheve tanden. Bevestig een rubberen band voor montage.

Scary Mummy

Van oude verbanden van een vorige verbandtrommel van de auto ook Halloween kostuums kunnen zichzelf te maken. Selecteer als basis een wit of licht gebaseerde kleding. Wikkel alle delen van het lichaam waaronder het hoofd met verbanden. Betalen bij kinderen zorg niet aan de kant servetten te strak. Mond, moeten de ogen en de neus leeg gelaten worden. Van de buitenkant, schar op een paar koffievlekken die kijken op het kostuum als corruptie lichamen.

Elegant Witch

Als een heks je alle kleurrijke dingen voor een kostuum kan hergebruiken. Goed om een ​​zwarte panty's te maken. In een rok spikes gesneden. Een touw wordt als riem. Op de top en rok u kunt naaien verschillende weefsel patches. Sleutelen zelf een heks hoed gemaakt van stevige constructie papier. Versieren met kleine cut-bat figuren of plakken met katoenen afval en plastic spinnen. In gezicht, kunt u normaal te maken, maar kunnen daardoor sterker kleur dan normaal gelden. Op de wang te schilderen een spinnenweb. Bezem De heksen 'is natuurlijk ook.

Sew knuppelkostuum

Kunt u hier gebruik je een zwart overhemd met een kap of een donker sweatshirt met capuchon en een zwarte broek. Sluit de mouw en heup tussen een stuk van donkere stof, dus dit lijkt op een vleugel, als je spreid je armen. Op de motorkap u naait twee vleermuis oren. Voor het gezicht u sleutelen een masker gemaakt van schuimrubber of kaarten. Verf op een knuppel met uitgestrekte vleugels en snijd de gaten gaten in de vleugels. Om te bevestigen, neem een ​​rubberen band. Meisjes of vrouwen kan een zwarte rok te dragen. Cut naar beneden in de hoek.

Tags: Vrije tijd, Halloween kostuums, Halloween vermomming, kunsten en ambachten, kostuums, heksen kostuum

Gerelateerde Artikelen aan 7 Ideeën met afschuw Garantie - Halloween kostuums zelf maken

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden